Waarom sokken van Sokkenplein.nl

Merken O!Skary® en Motive® sportsokken

Wij zijn er trots op dat we de eerste in Nederland zijn die deze speciale sokken verkopen. Deze sokken zijn allemaal speciaal ontwikkeld en hebben een naadloze afwerking. Door de toevoeging en bewerking van Sanitized hebben ze een anti bacteriële werking en zorgen ze dat de voeten lekker droog blijven van transpiratie®.

Deze sokken komen van het bedrijf JJW i en is opgericht in 1989 door specialisten van de Poolse Academie van Wetenschappen die erop gericht waren hoge kwaliteit innovatieve producten te produceren. JJW produceert de sokken in haar eigen fabriek en ontwerpt ze met de beste kwaliteit, natuurlijke en synthetische garens, die elk hun eigen unieke eigenschappen bezitten. Deze sokken worden vervolgens door "de gangbare mensen" en professionele atleten gedragen om ervoor te zorgen dat ze de beste kunnen zijn.

U kunt er zeker van zijn dat u kwaliteitsproducten koopt die zijn vervaardigd en ontworpen door degenen die de specialistische kennis hebben om deze producten te creëren! 

Onze sport sokken zijn ideaal voor actieve mensen die sokken nodig hebben die specifiek zijn voor hun sport. Elk product heeft zijn eigen unieke functionaliteiten, zoals:

- Anti-geur

- Antibacteriële

- Antifungale

- Ademen

- Voetstabilisatie

- Temperatuurregeling

- Anatomisch gevormd

- Naadloze of platte naad

- Help om schokken te absorberen

- Snelle vochtretentie

- Bescherming tegen slijtage

- Niet-comprimerend

- Voorkomen van overmatig zweten en oververhitting

- Last but not the least: Diabetes vriendelijk

Onze sport sokken werden in 2010 met een prestige consument's embleem van "Best in Poland" beloond. Al deze sokken zijn ongelooflijk hygiënisch en hebben antifungale, antibacteriële en anti-geur eigenschappen.

Om dit te bereiken, worden de natuurlijke eigenschappen van de garen behandeld, ze worden behandeld met een speciale langdurige afwerking die is gemaakt door een Zwitsers bedrijf Sanitized®. Sommige garen bevatten zilverionen die als een natuurlijke deodorant fungeren, deze zijn ofwel met een speciale langdurige afwerking behandeld onder licentie van het Zwitserse bedrijf Sanitized® of het garen bevat zilverionen die als een natuurlijke deodorant en antimicrobiële functie fungeren.

Door onze sokken te kopen kunt u er zeker van zijn dat uw voeten altijd schoon, fris, gelukkig en gezond voelen.