Ervaar nu de perfecte sokken

On:

De perfecte kwaliteit van onze sokken is het resultaat van de voorbereiding in de design fase, door de selectie van grondstoffen en het vervaardigen van deze sokken.

ONTWERP
De ontwerpen van de sokkenpatronen zijn uitgevoerd in samenwerking met Barbara Deloff, afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in Warschau. En de functionele oplossingen van de sportsokken zijn getest door actieve atleten en sportinstituten, evenals gerenommeerde medische instellingen en patiënten in het geval van gezondheidssokken.

GRONDSTOFFEN
Er wordt alleen gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde garens van de hoogste kwaliteit. Natuurlijke garens - katoen, evenals wol, linnen en bamboegaren, synthetische garens, en sokken met unieke eigenschappen, waaronder Lycra®.

VERVAARDIGING
Alle sokken hebben comfortabele platte naden of zijn naadloos. Alle sokken zijn voorgekrompen - ze krimpen niet bij het wassen. Het gebruik van moderne Lycra® vezels gekenmerkt door een zeer hoge elasticiteit resulteert in een niet samendrukkende sokken die de bloedcirculatie niet beperkt, maar tegelijkertijd ook niet verschuift om je been.

De sokken zijn hierdoor ook nog zijn elegant, comfortabel en duurzaam. De O!Skary® sokkenlijn zijn te gebruiken als vrije tijd sokken maar ook als zakelijke sokken. Deze sokken zijn er speciaal gemaakt dat je ze een hele dag intensief kan dragen. De sportsokken lijn van Inmove® zijn te gebruiken voor elke sport en zakken niet af, zelfs de sneakersokken niet.