Bamboe sokken, het comfort van bamboe sokken

On:

Waarom bamboe sokken dragen

Bamboe sokken voor het comfort

Er zijn vele voordelen voor het dragen van bamboe sokken.
Het lichte bamboe materiaal voelt soepel aan en zorgt ervoor dat je dankzij zijn flexibiliteit de perfecte pasvorm aan je voeten hebt in combinatie van het lekker zacht aanvoelen aan je voeten. Deze zijn ook uitermate geschikt voor hoog gevoelige voeten.

Temperatuur en vochtigheid

Je huid heeft een vrije luchtcirculatie nodig om gezond te blijven. De bamboe vezels zijn in staat om je lichaamstemperatuur te reguleren.
Deze vezels hebben de eigenschap super absorberend te zijn, waardoor je voeten uiteindelijk warm blijven in de winter en op koude dagen en koel in de zomer en tijdens een zonnige dag. Wat nog belangrijker is, ze voeren het vocht en nattigheid van uw voeten af terwijl de waterdamp door de kleine poriën van de weefselvezel stroomt, waardoor dus voetschimmelinfecties en blaren worden voorkomen. Zoals je leest zijn de sokken van Bamboe van Sokkenplein.nl juiste keuze!

Geurbestendigheid van bamboe sokken

Het mooi is van Bamboe sokken dat ze snel vocht afvoeren, dat maakt het gemakkelijker om je voeten de hele dag geurvrij te houden.
vanwege de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van bamboevezels, komt het erop neer dat ongeveer 70 procent van de geur door bacteriën gedoofd wordt.

Sokken voor gevoelige voeten

voeten hebben zijn bevatten een van de meest gevoelige delen van ons lichaam. Het is bewezen dat bamboestof een rustgevend effect
heeft op onze zenuwuiteinden, waardoor een duidelijk rust op onze voeten door deze stof is. Daarbij zijn ze ook nog hypoallergeen. Omdat deze bamboe sokken vrij zijn van harde chemicaliën, zijn deze veel zuiverder dan de gewone sokken. Gevoelige mannen en dames met name hoog gevoelige, kunnen deze sokken dragen zonder te worden blootgesteld voor allergieën.

Waarom zou je bamboe sokken proberen?

Wanneer je ze eenmaal draagt wil je niets anders meer dragen dan de bamboesokken.
Er zijn veel redenen waarom mensen worden op onze bamboe sokken lekker vinden zitten:

• Bamboe sokken zitten heerlijk

Het heerlijke zacht aanvoelen zorgt voor je voeten - Geen wrijving in je schoenen.
De bamboe sokken van zijn van hoge kwaliteit die wij leveren zijn dus zacht.
Deze sokken helpen jou de hele dag door voor het heerlijk gemak voor jou voeten te behouden.

• Deze sokken werken als een thermostaat

In tegenstelling tot andere stoffen, kan dit gemak bij allerlei temperaturen worden voortgezet
dankzij de thermo regulerende stof. Voeten moeten ‘ademen’ om gezond te blijven en deze speciale stof zorgt ervoor dat voeten koel
blijven in de warme dagen en in de zomer en lekker warm blijven op koudere dagen en in de winter.

• Ze voeren vocht af

Voeten moeten droog blijven om schimmelinfecties en andere ongemakkelijke omstandigheden te voorkomen.
Dit betekent dat het materiaal vocht doeltreffend van je voeten afvoert. Bamboe is zeer ademend en ten opzichte dan katoenen of wollen sokken.

• Deze sokken verwijderen geur

De meeste mensen willen dat hun voeten fris en geurloos blijven.

Enkelsokken en of mooie kleurrijke sokken?

Bamboe sokken zijn dus gemaakt van zeer fijne, zonder irriterende bamboevezels waardoor deze lekker zacht aanvoelen in vergelijking met de reguliere sokken. Deze sokken voeren vocht af in combinatie met het ademend vermogen van de bamboe stof, heb je er elke dag plezier van.

Sokkkenplein.nl heeft verschillende bamboe sokken. Heerlijk voor de zomer in het wit of zwart bamboe sneakersokken ofwel bamboe enkelsokken. Voor de reguliere sokken hebben wij het alternatief. Heren bamboe sokken in mooi egaal zwart of grijs. Hiernaast heb je natuurlijke ook de keuze aan onze nieuwe kleurrijke bamboe sokken heren.

Nu is het dus de tijd om over te stappen op bamboesokken? Verspil geen tijd meer aan het dragen van je sokken die je normaal besteld of koopt. Nieuwsgierig? Direct naar de Bamboe sokken collectie: https://www.sokkenplein.nl/86-bamboe-sokken